4 magos,2,4 Ghz-es quad-core CPU-val várható jelentős PC gyorsulás?
Jelenleg 2 magos 1,8 Ghz-es E 2160 dualcore CPU van. Nem tapasztaltam szinte semmi változást a 4 GB DDR3 RAM-mal. (előtte 2 Gb DDR2 volt)
Játékokra nem használom a gépet, viszont sok minden másra igen.
"sok minden másra igen."
Érzem a gondolataim erejével hogy te akarod használni ezt...mégis ennyiből honnan tudjuk mire?
Amúgy ha magát a rendszert szeretnéd gyorsítani neked inkább SSD kell.
dvd-k írása,videó konvertálás, szerkesztés, online filmnézés, stb. Sokszor egy időben több progi is fut és ilyenkor eléggé lelassul a gép, és a böngésző is. Néha nehezen jön be egy ablak, mintha kevés lenne a memória. Szerintem a CPU lehet túl régi, és lassú. (kb. 5-6 éves)
Pedig 40/20 Mbit-es net van.
"a Quadot miért ne ? létezik lga775be is 4 magos.."
Mielőtt nekem támadsz volt előtted egy válaszoló aki egy Athlon II X4-et ajánlott, neki írtam azt hogy hogy menne bele a lapba. Csak ő egész nap valami oldalt ajánlogatott itt íg törlésre került a kommentje. Szóval nem neked írtam.
Tudom :) Természetesen nem gond, nem tudhattad.
Na nem is offolok tovább.
Várjunk LGA775. Kérdező milyen is az alaplapod? Ennél a foglalatnál nem elég csak a foglalat egyezés...
Az alaplapom MSI G41-P28
Voltam PC kereskedőnél és azt mondta nagyker áron tud hozni quad-core 2,4-es procit 26 ezerért, és beszámítja az E2160-at 4e-ért. Néztem a neten, de 40e alatt nem találtam 4 magos procit. Vagy tényleg létezhet ennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!