Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core 2 Quad processz...

Egy Intel Core 2 Quad processzorhoz ATI vagy nVidia videókártyát ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy az intel az inkább az nVidia kártyával működik jobban mint az ATI-val
2012. ápr. 13. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

akkor hallottad te is ezt a barom tévhitet...

Egy radeon 6850 jó mellé

2012. ápr. 13. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség, a processzortól ez teljesen független.
2012. ápr. 13. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, teljesen mindegy milyen kártyát teszel bele, ez nem fogja befolyásolni.
2012. ápr. 13. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:

amit irtal azt en is hallottam, azt csak a buta nepseg talalta ki hogy hogy nvidia kartyakat jobban vigyek.

Regebben nagyobb ceg volt az nvidia, de mostanra mar az ATI van elonyben. Max annyi hogy ez utobbi nem tamogat fizikat.

2012. ápr. 13. 23:51
 5/11 anonim válasza:
Előnyösebb nVIDIA-t, ha teljes fizikát akarsz játékokba, de lehet, hogy egy ATI PhySx helyett gyorsabb lesz és/vagy tudja a DX11-et. Mondjuk azt szerintem már mindegyik.
2012. ápr. 14. 04:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írják ez rohadt nagy tévhit, mindegy hogy nV vagy épp AMD.

"Max annyi hogy ez utobbi nem tamogat fizikat."

Ez még nekem is új, kissé félre értetted a PhysX "fontosságát".

2012. ápr. 14. 10:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :D tehát, teljesen mind1 hogy milyen kártyát veszek bele, az a lényeg hogy jól bírja...
2012. ápr. 15. 09:54
 8/11 Evilkiller ***** válasza:

Olyan szempontból, hogy melyiket párosítod a procihoz, teljesen lényegtelen, hogy Nvidia, vagy AMD(ATI)!

Ha csak külön a Videókarikat nézzük,az AMD(ATI) gyorsabb kártyákat gyárt szerintem, de az NVIDIA-knak jobb a megjelenítése, kizárólag azért, mert ahhoz készítik a játékokat, szinte minden játék elején ott fityeg az NVIDIA logó! Ettől függetlenül jól mennek ATI kártyákon is!

Akár a sebességet, akár a megjelenítést nézzük, sztem alig észrevehető a különbség!

Hogy melyiket veszed, inkább csak attól függ, hogy te személyesen melyik cég oldalára állsz be!

Én konkrétan NVIDIA párti vagyok, ezért biztosan fognak is itt fikázni a nagy ATI-sok, de ez van, egyéni döntés!

Egyébként általában az AMD hamarabb jön ki az újdonságokkal!

2012. ápr. 26. 14:24
 9/11 Evilkiller ***** válasza:

A másik, egy hozzászólóra reagálnék!

Az NVIDIA nem azért veszít a piaci részesedéséből, mert már nem tud olyan jó kártyákat csinálni, mint régen, hanem azért, mert a pénze nagy része az alsó, és alsóközép kategóriás VGA-kból származott, amit a processzorba integrált megoldások erősen kezdenek kiszorítani!

2012. ápr. 26. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:

" de az NVIDIA-knak jobb a megjelenítése, kizárólag azért, mert ahhoz készítik a játékokat, szinte minden játék elején ott fityeg az NVIDIA logó!"

A DX11-es gameknél a legtöbb gaming evoledes, tehát AMD által pénzelt. Az nV-nek meg a pénz nem a GF-ekben van már elég rég óta, nekik a Tesla/Tegra stb... eléggé bejött.

2012. ápr. 27. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!