Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » "a grafikus kártyád túl régi"...

Pepe91 kérdése:

"a grafikus kártyád túl régi" ezt írja ki ha elindítom a játékot, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
a gépen ATI Radeon 9200 (RV280) valaki linkeljen mer nem engedi feltelepíteni ha beírom googleba, valami vga adapter hibát ír ki
2012. júl. 18. 16:18
1 2
 11/15 SnakeDoc ***** válasza:

Én egy ilyet hoztam el melóhelyről tavaly... Irodából pakoltunk ki mindent, aztán ott volt vagy 50 gép teljes felszereltségben. Ezt valahová félreesve találtam meg. De semmi baja, működik rendesen.

De amúgy kérdező, cseréld le a kártyádat. Valami szintén ősrégi AGP-re ami elég a játéknak. Pár ezer Ft-os tétel.

2012. júl. 18. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
A 6800 gt eléggé adta agp-ben, nekem volt olyanom, marhára megdobta az akkori gépemet :D.
2012. júl. 18. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt anno 9600XT-m az volt ám a kártya :D De kiöregedett és x1650Pro-ra cseréltem akkor még AGP-s rendszerem volt (még meg is van és üzemel:) ) A 9200-at tényleg illő lenne leváltani.
2012. júl. 18. 22:42
 14/15 SnakeDoc ***** válasza:
Nekem Meg egy teljesen ugyanilyen 9600-am volt... Emlékszem, sokat FEAR-eztem, meg NFS Carbonoztam rajta. Még a CoD4 is elment vele.
2012. júl. 18. 22:54
 15/15 A kérdező kommentje:
ne tesék félreérteni a régi gépemről lenne szó, az új vidikártyája ATI Radeon 5450 HD (1024MB) azon könnyen mennek ezek a játékok, csak azt nem értem hogy edig mentek rajta a játékok mot meg nem, csak lehet valamit csinálni vele mármint a régi géppel
2012. júl. 26. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!