Lehet valahogy növelni a teljesítményét? (Lent)
A processzorra gondoltam, meg esetleg a memóriára, bár annak elégnek kellene lennie. Játék miatt, mert kicsit lassú, a követelményeknél 2.4GHz-t ír, ez meg csak 2.3. Azt tudom hogy laptopban a videókártyával nem lehet mit csinálni, de mi a helyzet a többi dologgal?
Van lehetőség a processzor teljesítményének a növelésére, de, ha 100 % -ig nem vagy biztos a dolgodban akkor NE KEZDJ HOZZÁ ! Szándékosan nem írtam le a részleteket.
A CPU túlhúzása, vagy nem megfelelő beállítása, a rendszer összeomlásához, nem ritkán a Proci tönkremenetelével járhat.
Ha megbízható számítógép szervízbe viszed a géped, (pláne ha ismered) akkor az a legokosabb, ha megmondod, hogy a jelenlegi konfigodat hogy tudnák felturbózni. És nyugodtan elmondhatod mennyi az az összeg amit erre szánsz. Ha rendes szerelővel van dolgod, akkor az pontosan el fogja mondani, hogy az "összeg" tükrében, melyek azok a lehetőségek , amik szóba jöhetnek.
Nem kell szégyellni ezt, hiszen senki sem számitás teknikus, és nem kell mindenkinek tisztában lenni a RAM-okkal, meg a Bájt-okkal. Az sem árt ha el tudod mondani, konkrétan mire szeretnéd leginkább használni a gépedet. Ez egy szerelőnek nagyon sokat tud segíteni abban, hogy milyen irányba induljon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!