Lehet valahogy erősíteni a jobb kezem gyűrűs és kisujját? A gépíráshoz kellene.
Figyelt kérdés
Beszereztem a Gépírás 20000 nevű programot, és elkezdtem megcsinálni a teszteket. Csak egy problémám van. Az hogy a jobb kezem gyűrűs és mutató ujja egyszerűen annyira megfájdult tőle, hogy csak na. A sima alaptartástól is elkezd fájni. Mivel tudnám erősíteni a jobb kezemet? Ahhoz képest hogy jobb kezes vagyok, mégis a bal kezem az "erősebb" a billentyűzeten. Gondolom ez a sok játéktól van mivel az FPS-eknél általában a shift a futás, a ctrl pedig a guggolás. A jobb kezemmel pedig csak az egeret használom. Tudtok valami módszert amitől megerősödne, mert így az első gyakorlaton a "kéké" nyomogatásakor már szinte begörcsölnek az ujjaim.2012. júl. 5. 21:01
1/2 A kérdező kommentje:
Francba elírtam: a második sorban nem mutatót hanem a kisujjat akartam írni. Bocs, hosszú napom volt...
2012. júl. 5. 21:04
2/2 anonim válasza:
Elmész konditerembe és rágyúrsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!