Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb windows operációs rendszer?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 18:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy több erőforrást foglal le alapjáraton az Ultimate, de ez vele jár. Ugyanekkor ez rendelkezik a legtöbb funkcióval is.

Ha a gazdaságosságot vesszük elsősorban figyelembe, akkor nyilván más op. rendszerre voksoltam volna én is.

A kérdés a "szerintetek" szóval kezdődik, ergo a kérdező az egyéni véleményekre kíváncsi, ez pedig mindenkinek különböző. Ahogy látom senkit nem lehet itt meggyőzni (engem sem), ezért értelmetlen a vita.

2012. júl. 16. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Igaz, mindenkinek van egyéni véleménye. bizonyos szempontból egy linux disztribúció sokkal jobb mint bármelyik win és fordítva. Ezért se lenne rossz ha tudnánk milyen gépre, és mire kéne neki.
2012. júl. 16. 19:04
 13/18 lindmayer ***** válasza:

most egy általános kérdés volt

de válaszolva a kérdésre az Ubuntu 11.10 a legjobb oprendszer szerintem, de ennek ellenére windowst használok

2012. júl. 16. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Én részemről egy 8 magos Core i7 2013 ban összeállított leg modernebb 370.000ft os vadonat új számítógép konfighoz egy 2013 februári fontos frissítésekig bezárolag eredeti telepítő CD be integrált fontos windows update frissítésekkel sata driver támogatásos x86 os Windows XP Professionalt használok.Ebben 2013 ban minden a leg modernebb Alaplap,ram ,videókártya, meg minden,.Kiválasztottam a konfigot letöltöttem az alaplap videókártya XP-s drivereket hozzá a gyártóknak az oldaláról és felraktam rá ezt az oprendszert.Minden féle játék és program gyönyörűen elfut rajta egy kis rendszerigényű oprendszer és a modern gépeken atom gyors és lényegre törő.A Windows 7 Ultimate SP1 el csak a nagy szívás volt egy csomó program végett rinyált hogy nem kompatibilis és meglehetett cseszni a virtualizálló programokat meg az XP módot meg az XP kompatibilitási módot is.A wifi adapteremet sem kezelte normálisan én 2 nap tesztelés után megutáltam.Részemről a windows 7 egy nagy oprendszer telenyomva felesleges hülyeségekkel sokkal jobban foglalja a helyet zabálja a CPU-t sok programnál rinyál a kompatibilitással mivel nagyobb értelemszerűen sokkal instabilabb sokkal több minden tud benne meghülyülni sokkal nagyobb így a hiba is sokkal több. Részemről Windows XP professional SP3 Sata driveres telepítőbe integrált frissítésekkel Kicsi lényegretörő tökéletesen kidolgozott oprendszer,Minden féle program és játék elfut rajta nem úgy mint win7 en a 8 ról ne is beszéljünk,a legtöbb programot tetszik vagy sem mind windows XP re írták,Rakhatsz rá nagyon régi játékot de a leg újabbakat is minden elfut rajta ugyan így a programoknál rakhatod ős régi de a leg modernebb gépre is.A windows 7,8,vista, van vagy 40 torrentem fent a pirate bay en de sokan vannak akik nálam is meg másoknál is panaszkodnak hogy jönnek velük a kompatibilitási gondok.A Windows XP egy 10 éves oprendszer ez alatt a leg kicsiszoltabb oprendszerré vált teljesen stabil és kompatibilitási szempontból a legjobb platform.

A windows XP pro SP3 szatás integrált mindent tud amit kell mellé a microsoft net framework 3.5 és 4 meg a direct x vezérlőket még letölti az ember (Microsoft direct x SDK) szinte nincs program meg játék ami nem futna rajta, az hogy telepítés után meg csak a gépet frissítgetem ez egy nagy hülyeség normális integrált telepítőlemez hozzá még ami kell letöltöm a teljes offline telepítőjét és ennyi.Amit adna a Windows 7 az XP vel szemben azt sajnos másik kézből el is veszi amennyi előnyt lehetne mondani másik kézből ugyan ennyi súlyos hátrányt lehet.Akiknek már van egy halom hardverük megszámlálhatatlan programuk és vadunat új gépet vesznek a régi helyett ők egy 2013 as fontos frissítésekkel telepítőbe integrált XP pro SP3 szatás al járnak a legjobban mert a 7 esel csak szívni fognak.De nagyon fontos aki gépet vesz Alaplaphoz videó kártyához mielőtt meg venné töltse le a drivereket az operációs rendszerekhez amit szeretne a gyártók oldaláról ez nagyon fontos.

2013. aug. 26. 15:29
 15/18 anonim válasza:
Miért általánosítunk?Kifejtem................NEM CSAK WINDOWS LÉTEZIK!Nem tudom ti tényleg csak a windows-t ismeritek?Vagy tévedek és ismertek mást is vagy nem?Mert nekem a windows nem vált be,sőt kifejezetten megutáltam,pedig csak egy évig használtam!Na de,hogy a tárgyra térjek én személy szerint minden ami winfos,azt megvetem és pont ezért használok Linux-ot!Nekem egy aránylag átlag Gamer,ismétlem Gamer-nek bevállt.És,hogy melyik a legjobb windows a válaszom egyik sem!
2014. márc. 26. 18:05
 16/18 nyarierik123 válasza:
Én pont fordítva vagyok ezzel, nekem a windows 10 vált be
2016. jún. 29. 09:10
 17/18 anonim válasza:
A legjobb otthoni rendszer az XP. Sebességét nem tudja semmi sem überelni.
2016. nov. 19. 10:02
 18/18 nyarierik123 válasza:
Nem feltétlenül a sebesség a lényeg
2016. nov. 24. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!