Milyen erős gépet ajánlotok hogy rakjak össze, hogy a mai fps játékok maxon jól fussanak laggmentesen?
Figyelt kérdés
300 ezer környékére gondoltam ez lehet picivel többis de kevesebb is2012. júl. 16. 10:42
2/18 A kérdező kommentje:
oldalhoz linket tudsz adni?
2012. júl. 16. 10:54
3/18 anonim válasza:
[link] Itt az egyik gépre katt, hogy konfigurálás, és ki számolja az árat, meg mindent.
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Mert tök felesleges, játékra, és drága. Annyiból inkább tettem bele egy jobb VGA-t, ami számít is játékra, meg SSD-t meg 3szor akkora vinyót. Nem munkára veszi a gépet.
Látom te sem értesz hozzá csak behánysz ide valamit oszt' vigyék...
7/18 A kérdező kommentje:
veszekedés/topik off nelegyen pls
2012. júl. 16. 11:04
8/18 anonim válasza:
Sylar7 +1
Ez nem veszekedés, csak nem tudják felfogni, hogy játékra felesleges a drága i7, mert VGA az elsődleges.
9/18 A kérdező kommentje:
jó,értem,.
De ha nem értek hozzá kérjek hozzá 1.905 Ft-os össze szerelést is?és a tesztelést is kérjek??
2012. júl. 16. 11:26
10/18 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá nem árt. Ha meg akarsz pénzt spórolni akkor egy sapphire HD 7850/7870-et vegyél. Amúgy jó Sylar konfigja, de (ezért úgy is le leszek pontozva) tápnak egy Antec HGC-520-ast vennék, szerintem egy olyan konfigba ahol HD 7970 van, oda befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!