Milyen erős táp kell a HD7-es sorozatú AMD videókártyákhoz?
Van egy 420W-ot tápom, ha veszek egy HD7770-et akkor kell új tápot vennem?
(Ha fontosak a gép tulajdonságai a válaszhoz akkor itt vannak. [link] )
AZ LC power az egy hulladék, azt cseréld le. FSP Hexa 400W vagy Chieftec CTG400-ra.
Alap esetben bőven elég lenne a 420W, ha jó minőségű táp lenne, de az LC power nagyon nem az..
"Én ilyen tápot használtam 8 hónapig, nem volt semmi gond vele, csak nagyobb kellett, új VGA miatt."
Attól még nem lesz ajánlott, mert neked nem szált el. Úgy kell ajánlgasd ezt a codegent stb.. azért mert szar nem hal meg az összes, de magas terhelésnél lazán kilép az ATX szabványból, szóval NEM jó táp.
Nem a márkával van a gond de hagy me keljen részletezni
ha minöségi akár 5-10év múlva kiszolgáló tápot akarsz akor azt veszed amit irtak
de ha mindegy nem baj ha problémák adódhatnak ha károsodhat gép bármilyen körülmény miat akkor hagyd meg mostni tápod
valamenyiért biztos eltudod adni szóval
nem is nagyon értem
ha csak nem most túl nagy pluszkiadás lene de minél elöb jó lene cserélni ha pedig problémák kesznek tudhatod hogy a táp az elsöszámú gyanúsítot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!