Kékhalál után ez az üzenet az eseménynaplóban mit jelent?
Volt egy kékhalál, már hónapok óta mindennapos esemény. De most fogtam magam és megnéztem az Eseménynaplóban mi lehet ennek az oka. Ezt az üzenetet látom, egy Kritikus hibánál:
A processzor egyes teljesítmény-energiaellátási szolgáltatásai le vannak tiltva a belső vezérlőprogrammal kapcsolatos probléma miatt. Kérjen frissített belső vezérlőprogramot a számítógép gyártójától.
Na most a táp nem ad neki eleget, vagy balami apró beállítás, netán szar windows telepítés?
Processzor: AMD Semprom (tm) 3000+
OP Rendszer: Windows 7 Ultimate 32 BIT
2,00 GB ram
Táp: 250 wattos, a proci ebből 64-et vesz el. kb
Nekem aztmondták hogy az elemet ne vegyem ki, mert akkor az időt nem fogja mutatni, és a beállítások elvesznek.
Szóval ezért akarom én kézileg a BIOS-t defaultra állítani, de még mindig nem vettem magam rá. És ma még nem is volt kékhalál. (hajnali 2:09 XD)
Szándékomon kívül de a gomb ki lett véve.
Épp a gépemet turkáltam és valahogy amikor bekapcsoltam visítrott. Megnéztem mit lazítottam ki, a gomb félig kilógott XD
Szóval jah. Változás eddig semmi, cask időt, netet, meg még egy két dolgot újra kelett állítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!