Egy gépet összerak nekem valaki? Főképp játékra, kép és videószerkesztésre használnám. Monitort már kiválasztottam hozzá (AOC 22" F22S). Min 100k, max 200k legyen.
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 16:25
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
ssd minek de őszintén? :D
2012. júl. 14. 19:36
3/6 anonim válasza:
ssd szerintem sem fontos. A temp mappát és a lapozófájlt ramdrive-ra is lehet tenni, csak egy ötlet. Én csak letöltésekhez használom.
4/6 anonim válasza:
Talán azért mert sokkal többet dob a rendszer sebességén mint bármi más. Ha kérdezni kell szerintem te sem ültél még SSD-s gép előtt :)
De ha nem kell ki lehet húzni. Én tuti benne hagynám ha magamnak raknám össze.
5/6 Ricky B válasza:
Így elolvasva ez kőkemény konfig, és amit az SSD-ről tudok (bár még nem használtam) én is benne hagynám és arról futna a rendszer... Remek lista!
6/6 A kérdező kommentje:
az ssd még felesleges pénzkidobás. 20 ezerért már vehetsz 1terás vinyót is ami sokkal jobb :) engem nem az érdekel hogy hány másodperc alatt tölt be a windows, hanem hogy tudjak játszani meg képeket szerkeszteni, introkat csinálni stb :) ahhoz meg proci,ram és videókártya kell :D ssd-re nincs szükségem :D amúgy igen, eléggé jól össze lett rakva, köszönöm :) pár dolgot változtatok, és meg is van 200ből monitorral együtt: D
2012. júl. 15. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!