Igen de nem 20 ezer a különbség. Parancsolj csak, hogy tisztán lásd, mennyit dob egy erősebb proci a HD 7770 alatt.
Majdnem éjfél van, ne fárassz már ilyenekkel.
A hardvertesztel meg főleg ne. Azokkal akik egy tápegységet se bírnak letesztelni normálisan(lásd 600wattos raptox), azokra én nem adok.
" mennyit dob egy erősebb proci a HD 7770 alatt"
itt most egy SB i3 és SB i5-ről volt szó, erre egy olyasmit mutatsz ahol egy phenom II X6 1055T-vel, és egy A4-es Llanoval teszteltek. Remek.
"hogy tisztán lásd"
Fáradt vagyok, de így is rossz embert kóstolgatsz...
"Egy 10-es a különbség, de véleményem szerint megéri."
Egy 10-es különbséget a HD 6870 felára inkább ér meg.
Amúgy a hardveraprón kéz alól való vétel más dolog ezt a kérdező döntse el, de ilyen esetben kissé más a leányzó fekvése.
"Ne butáskodj, komolyan nem érted?"
De értem, de nincs kedvem ilyenkor vitázni.
"Nem beszélve arról, hogy a HD6870 és a HD 7770 GHz Edition OC között nincs is olyan nagy erő különbség."
Nincs, ez igaz. Sőt tovább megyek, Dirt 4-ben a HD 7770 jobb is. Miért? Mert Forward+ lightingot használ a megvilágításra, és akkor még nem is beszéltünk a GI-ről(Globális Illumináció) amivel akár 15%-ot is ráverhet a HD 6870-re. Miért? Mert ez az a játék ami a legnagyobb compute terhelést fejti ki a VGA-ra. A GCN ottani erősségét meg vissza lehet vezetni a rendszer regiszterterületeire, és a shared memory teljesítményre.
Arra meg senki nem számított, hogy a GCn start után meg ilyenkorra már 4 ilyen game lesz(Dirt 4, Sniper elite V2 stb..). Ott jobb a HD 7770. Szóval az elkövetkezendő gamekben(amibe erősen beleszólnak majd az APU-k terjedése/fejlődése, és a következő konzol generációk is) jobb lehet a HD 7770, sőt, mivel a legtöbb játék GE-s lesz(legalábbis a tendencia ezt mutatja) az AMD biztos nyomni fogja ezt a vonalat, mivel ilyen a GCN a legjobb architektúra, míg a kepler a legrosszabb DX11-es architektúra(értelemszerűen terascale is rosszabb akkor a GCN-nél).
De jelenleg ráver az tuti. jós meg nem vagyok.
", te vennél egy 10-es különbségért egy HD 6870-est használtan amit ki tudja hányszor pörköltek meg, vagy egy zsír új Sapphire a HD 7770 GHz Edition OC 2 év garival."
Egy HD 7770 megáll vagy 25-be, míg egy zsír új HD 6870
45-46-ba. nem látom a használ piacot itt(már ha csak nem kerül elő megint a hardverapró, de mint írtam az más kategória).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!