Hát olyan nagyon hosszú távra nem igazán, akkor inkább egy HD7850 kéne legalább, de amúgy jó kártya, ha ennyid van rá, akkor ezt éri meg a legjobban megvenni.
Gép többi rész milyen?
FSP Hexa 400W
ASUS P8H77-M LE
Intel Core i3-2120
Kingmax 4gb
Seagate 500gb
LG GH24NS90
Cooler Master Elite 370
Még csak tervezem
Ilyen árban én nem Intelt vennék.
Ennyiből kijön egy jó AMD 970-es lap, meg egy FX6100 is, ami sokkal jobb lenne. De ehhez a VGA-hoz elég még egy FX4100 is bőven, és akkor spórolhatsz kicsit.
SAPPHIRE HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC nagyon jó kis zöldfejű ördög, kedden vettem az iponról sajnos 2 ezerrel drágábban. A GIGABYTE GV-N460OC-1GI GTX460 1GB GDDR5 cseréltem le, és el kell mondanom, hogy megérte, kevesebbet fogyaszt és erősebb. Gépből én is intelt vennék, csak a lapot meg a procit változtatnám.
FSP Hexa 400W
ASROCK H77 Pro4/MVP vagy Asrock B75 PRO3-M
INTEL Core i5-2320 3.00GHz
Kingmax 4gb
Seagate 500gb
LG GH24NS90
Cooler Master Elite 370
"Nem látok itt 20 ezer különbséget."
Azért van ott különbség.
"Csak egy erősebb procit ami a BF3-nál jól jön."
Remek. Egy játékra szánt gépben elsősorban a VGA legyen jó. Te most kiragadtad azt a játékot aminek a multija CPU igényes. Egyrészről szó se volt a BF3-ról, de még akkor is ha ennyivel többet költ rá, jobban jár játék szempontból egy erősebb VGA-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!