Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell Duo-t érdemes megvennem...

Dell Duo-t érdemes megvennem erre a célra?

Figyelt kérdés

Lemondtam minden hardverigényes dologról mostanra, netezés, levelezésre, zene és képnézésre napi szinten, esetleg 1-1 középigényű képszerkesztést végeznék. Játék: angry birdsig maximalizálva :) A hordozhatósága és az érintő képernyő viszont hasznos lenne.

Win7 viszont felismeri érintősnek, tehát nem kell másik cd-t vásárolnom hogy működjön? Köszönöm!

2012. júl. 13. 22:11
 1/2 anonim válasza:

Szerintem ne vegyél duo-t nem a legjobb netbook funkciója tök jó de tabletnek irdatlan rossz inkább vegyél egy jobb minőségű tabot erre a célra és egy microUSB-s billentyűzetet

hozzá ha a billentyűzet fontos de semmikép ne a duo-t, mert az érintőképernyő és a win7 nem túl jó barátok

2012. júl. 18. 20:00
 2/2 anonim válasza:
nekem ilyen gépem van és windows7-tel tökéletesen működik az érintőkijelzője. Szerintem elég jó laptop. Csak ajánlani tudom.
2012. nov. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!