Hd7770 vagy gtx560 nem TI?
Figyelt kérdés
most veszek új gépet, és csak a vga-n vacillálok. a 7770 mellett szól az új architektúra és fogyasztás, ugyanakkor a gtx560 jóval erősebb és "csak" 7 ezerrel drágább nála.2012. júl. 13. 12:46
2/6 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy lesz aki a hd6870-et ajánlja, de nem véletlenül nem irtam a kérdésbe. ugyanis most fogok rendelni a pcx-ről, ott pedig 36 ezer a hd7770 (ez volt ugye az eredeti terv) a gtx560 pedig 43 ezer ami még belefér a keretbe. a hd6870 viszont 48-50 ezer ami túl sok ráadásul csak 2 év garancia van rá. ha egy árban lenne a gtx560-al én is azt választanám, de így nem éri meg. szóval akkor 7770 vagy gtx560?
2012. júl. 13. 13:03
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
megbízható ez a bolt? a garanciánál csak a kifogásokat írják a pcx-el szemben. és a kérdés még mindig adott, az a néhány százaléknyi pont a 6870 és gtx560 között szvsz elhanyagolató: [link]
2012. júl. 13. 13:13
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy megbízható. Meg amúgyis papíros garit adnak, szóval gond nem lehet. Amúgy a GTX 560 többet is fogyaszt, teljesítményben is nyüzügébb kicsit. Én azt nem venném meg, az tuti Akkor már inkább 7770, aztán húzva használnám.
6/6 anonim válasza:
Ez a teszt már utána készült(itt már a HD 6870 fogja a ti-t is, bár eben szerepe volt az olyan címeknek mint pl a Forma 1 2011).
Volt némi értetlenkedés ezzel kapcsolatba, Abu állítja minden rendben van(én hiszek neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!