Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám átkötni a...

Hogyan tudnám átkötni a billentyűzet fóliáján az egyik betűt közvetlenül az érzékelő központhoz?

Figyelt kérdés

Van egy billentyűzetem, amiből szeretnék csinálni egy kontollert pc-re. A "H" betűt szeretném kivenni belőle, és azt egyből a központhoz kötni (kis helyet foglaljon), és használni például nitró gombnak autós játékokhoz.

Szétszedtem a billentyűzetet, és a belsejében 2 műanyag fólia van, ezeken futnak a vezetéket (mint a NYÁK-on) ha végigkövetem a vezetékeket, és összevágom, majd rézdrótokkal összekötöm a darabokat, akkor működni fog?

Ha nem, akkor hogyan tudnám megcsinálni?

Előre is köszönöm a segítséget.

2012. júl. 13. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
lehetetlen küldetés, a fólia hamarabb fog elégni
2012. júl. 13. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Végigköveted a vezetéket mindkét fólián, és ha szerencséd van, 2 darab érintkezőig mennek a tényleges nyák érintkezősorán. Elvileg eme két érintkező zárása a megoldás, olyan gombot kötsz rá, amilyet akarsz.
2012. júl. 13. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!