Melyik éri meg jobban egy jobb bill. vagy egy Xbox controller?
Billentyűzet: 800 forint
Shitbox controller 10k forint
Hol vannak ezek egy árban?
Egyébként megnézem, ahogy szöveget szerkesztesz vagy emailt írsz shitbox controllerrel.
1. Úgy értettem, hogy vagy a controller vagy vele egy árban lévő billentyűzet.
2. Nem kell, hogy tudjon szerkeszteni, mint már mondtam van most is egy.
Nekem régen PC-m volt.Most XBOX-om.Ha sokat játszol és keveset írsz, netezel, akkor Controller(FPS-eket leszámítva minden játéknál jobb, mint a billentyűzet+egér).
Ha netezel, írsz sokat, akkor jobb egy Gamer billentyűzet, azzal játszani is tudsz, és biztosan jobb, mint a mostani.
Előző vagyok.
Amúgy jatekaim.hu-n 3500-től vannak használt vezetékes box Controllerek, amiknek USB-s a végük, ezért tudod őket PC-hez használni.
Viszont elég sok jobb játék van, amibe nincs Controlleres irányítás, csak billentyűzetes.
Billentyűzettel jobban jársz, ha PC-d van. Relatíve olcsón már lehet kapni ilyen ˝gamerkedős˝ bill.-eket
Pl.:
Gigabyte aivia k8100 13-14 ezerért
Sarkoon skiller 5-6 ezerért
Vagy ha nem kell ˝gamer˝, akkor a
Revoltech lightboard xl3 6-7 ezer.
Azért értik félre a kérdésed mert nem tudod rendesen feltenni azt!!
Ha nem írtad volna oda h Xbox kontroller kell akkor nem lett volna kavarodás.És mellesleg teljesen hülye a kérés,ha számítógéped van és használhatatlan a billentyűzet természetesen azt kell venni.Ha működik és te csak játszásra használod akkor meg vegyél kontrollert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!