Vettem egy Logitech x-530 as hangfalalt. És nem jó, valaki segítség? Többi lent
Figyelt kérdés
Ugye ez egy 5.1 es hangfal szett. De amikor összedugtam és bekötöttem csak 2.1-be szólt, vezértlő pultnál is már be állítottam 5.1-re de még akkor se jó.Alaplapi hangkártyát használok az oldalon 5.1-et ír. [link] . Ezen 3 audió csatlakozó van egy piros egy zöld és kék. de a hangfalon 3 van zöld ,sárga és fekete. akinek ilyen vagy hasonló hangfala van az legyen szíves segíteni köszönöm !2012. júl. 12. 14:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg azt, hogy a zöldet a zölddel, a feketét a kékkel dugod össze, a narancsot meg sehová. Legalábbis a hangfal leírásából valami ilyesmit veszek ki:
"4-channel sound card: Connect the green plug from the audio input cable to your sound card’s front jack and the
black plug to your sound card’s rear jack. Do not use the orange plug"
Szerintem azt is nézd meg, hogy a media player, amit használsz, az is 5.1 kimenetre van-e állítva.
3/8 anonim válasza:
Ha csak 3 csatlakozó van rajta, akkor ez szerintem nem 5.1-es lap, csak 2.1-es.
4/8 anonim válasza:
Igen, de akkor minek a harmadik (kék) csati?
5/8 A kérdező kommentje:
De az alaplap oldalán az van írva ,hogy 5.1-es:D
2012. júl. 12. 16:21
6/8 A kérdező kommentje:
na az van .hogy ha a feketét dugom be a zöldbe akkor a két hátsó a center és a mély szól ,de ha a zöldet akkor a két első és a mély :D
2012. júl. 12. 16:23
7/8 anonim válasza:
:)
Nem tudom...Próbálgasd. :D
A zöld az a helyén van, a színe is passzol, meg úgy is kell működnie.
A kékbe akkor lehet, hogy nem a feketét kell dugni, hanem mégiscsak a narancsot.
8/8 A kérdező kommentje:
2012. júl. 19. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!