HP Pavilion g6-1306sh?
Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata HP Pavilion g6-1306sh laptopról? Mik a gyengeségek benne? Mennyire alkalmas játékra? Persze nem kifejezetten játék miatt veszem mert gyakorlatilag nem is játszom. Csak ha már veszek laptopot akkor nem 100 ezres alapot hanem kiadok érte +40,50 ezret.2012. júl. 12. 14:01
1/1 P2t válasza:
Szia!
Ez a típus HD 6520G + 7450M dupla videokártyás változata. Ha nagyon játszani szeretnél, akkor érdemesebb erősebb videokártyás lapost venned, de ha tényleg nem a legújabb és hardware igényes játékokkal szeretnél játszani, akkor arra szerintem elég.
Elméletileg pl. dirt2 jól fog menni high-on és a dirt3 talán mediumon,fifa11 ultrán és nfs shift mediumon.A proci szerintem megfelel a mindennapi átlagos dolgokhoz, de nem ér fel a mostani alap Core i3-asokkal, csak alatta van az A6. A webkamerára figyelj oda, mert az 0,3 megapixeles, ami elég gyenge. A billentyűzetet is próbáld ki, hogy jó e neked, mert az sem valami jó. Kicsit vékony a ház lemeze is. Nekem nincs ilyen gépem, csak találkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!