Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El tud romlani a gép attól, h...

El tud romlani a gép attól, h nem megy minden nap?

Figyelt kérdés

Első olvasásra valóban elég egyértelműnek tűnik a válasz, h nem, DE keresztapám a télen vett egy gépet, 2 hónap alatt kb 5 órát ha ment, majd egyszer csak jelentkezett rajta az a probléma, ha újraindulgatott.

Utána most megint kb 2 hónapja vett egy másikat. Az sem ment még 5 órát sem szerintem. eddig jó volt. csütörtökön mentek kötni a netet, de akkor már nem tudták, csak sokadik próbálkozásra bekapcsolni.

Megnéztem, nem tudtam az xp-t, csak csökkentett módban elindítani,azt is csak nehezen.

Ma feltettem az xp-t újra, majd utána a programok telepítésénél is lefagyott 1x. internetet is meg tudtam csinálni, ment is, majd újra lefagyott, majd be sem tudtam kapcsolni.

újra indítottam a gép búgott, a monitor meg csak annyit írt ki, h no signal.

a monitor és a kábelek hibája kizárt!

2009. júl. 12. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Összerakott gép?! Ja az más! Biztosan van benne egy-két (más gépben már használt) alkatrész. Nem újakból rakták össze, csalás, szervíz a neved. Azonnal vigyétek vissza, én kész gépet vettem, nem drágán (kicsi, nekem megfelel), semmi baja nincs.
2009. júl. 12. 13:35
 12/24 A kérdező kommentje:

az biztos,h nincs szerencséje ezekkel, a hűtőt mikor vették, másnap visszavitették, emrt össze volt baszva az oldala, és másikat hozattak helyette, telefont is használtak már 2-en vagy 4-et pár év alatt, mosógépet is megvették, gyári hibás volt, azt is ki kellett cseréltetni.

De ennyire tényleg nem lehetnek szerencsétlenek, hiszen 2 új gép is szar legyen?

2009. júl. 12. 13:35
 13/24 A kérdező kommentje:
nem, nem használtat raktak bele, ismerem a boltosokat, rendesek, illetve mindenről számlát, dobozt adtak, tuti,h nincs benne használt cucc!
2009. júl. 12. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Hatvanezer pénzért kaptok zsír újat! Részletre is adják, sőt mobilnettel is kiválóan működik, gyors, kétmagú procival, a videókártyát leszámítva (de megy az is alaplapival) mindent tud.
2009. júl. 12. 13:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Menj fel a www.biztonsagportal.hu-ra és kérj tanácsot, szívesen segítenek. Ott olvastam, hogy új alkatrész is lehet nagyon rossz minőségű, nem mindegy, milyen gyártmány az alaplap vagy a táp. Ez a legfontosabb. Hiába új, ha tajvani gagyi.
2009. júl. 12. 13:41
 16/24 A kérdező kommentje:

elmehet a p*csába az a hülye, aki szerint 2 új gép után a 3 új gép lesz a megoldás.

nema zt kérdeztem, h mennyiért lehetne újat venni, hanem, h a jelenleginek mi a baja.

ha boltot ajánlanál, linkelnél, akkor inkább ne is írj!

2009. júl. 12. 13:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza, ahol öszerakták és javísták ki.
2009. júl. 12. 14:38
 18/24 A kérdező kommentje:

holnap az lesz.

de egyszerűen nem tudok rájönni,h mi a fene baja lehet

2009. júl. 12. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Kapd a honod alá és vidd el. Teszteljek le, valamit nem jól raktak öszse.
2009. júl. 12. 20:02
 20/24 A kérdező kommentje:
eddig meg nem volt vele gond?
2009. júl. 12. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!