El tud romlani a gép attól, h nem megy minden nap?
Első olvasásra valóban elég egyértelműnek tűnik a válasz, h nem, DE keresztapám a télen vett egy gépet, 2 hónap alatt kb 5 órát ha ment, majd egyszer csak jelentkezett rajta az a probléma, ha újraindulgatott.
Utána most megint kb 2 hónapja vett egy másikat. Az sem ment még 5 órát sem szerintem. eddig jó volt. csütörtökön mentek kötni a netet, de akkor már nem tudták, csak sokadik próbálkozásra bekapcsolni.
Megnéztem, nem tudtam az xp-t, csak csökkentett módban elindítani,azt is csak nehezen.
Ma feltettem az xp-t újra, majd utána a programok telepítésénél is lefagyott 1x. internetet is meg tudtam csinálni, ment is, majd újra lefagyott, majd be sem tudtam kapcsolni.
újra indítottam a gép búgott, a monitor meg csak annyit írt ki, h no signal.
a monitor és a kábelek hibája kizárt!
Használt gép? Gondolom igen.
Vegyetek megbízható helyről egy jó gépet.
Az hogy nincs bekapcsolva hoszab ideig a gép, nem okozhatja az oprendszer hibáját.
Minden esetben valami hardwer hiba lehet a háttérben.
Nem, nem használt, ez a vicc az egészben!
az elsőt a corából vette, a másodikat pedig itt az egyik legjobb gépekkel foglalkozó üzletből, ami megtalálható a városban
feszültségingadozás sem lehet a gond, mivel itthon ugyan azt a hibát produkálta: bekapcsolom, a ventik mennek, a hdd led is felvillan egy-két alkalommal, de kép az nincs.
2 monitoron sem, szóval az is tuti jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!