2.5 ghz -es core 2 qaud processzoron miért csak 2 ghz-et mutat a cpu-z működési frekvrenciának?
Figyelt kérdés
multiplier csak 6 x - orosan megy , biosba felhúztam de nem akar felmenni 2.5 ghz - re2012. júl. 11. 18:51
1/15 anonim válasza:
Üresjáratban nem is fog, terhelve fel kéne neki.
2/15 SnakeDoc válasza:
Ez érdekes. A Bus sebesség mennyi? Mert nem csak a szorzóval lehet játszani...
3/15 A kérdező kommentje:
az fsb 1333
2012. júl. 11. 19:00
4/15 anonim válasza:
És annyira is van állítva? Ha az FSB és a szorzó is jól van beállítva, jól kéne mennie. Ezt eddig is csinálta, vagy csak most kezdte?
5/15 A kérdező kommentje:
hát most vettem a procit és megnéztem , hogy mennyi a frekvrenciája , üresjáratba 2 ghz
2012. júl. 11. 19:06
6/15 anonim válasza:
Alaplapod milyen pontsan? Meg a CPU.
Rajta van az alaplapod CPU support listáján a CPU?
Táp milyen?
7/15 anonim válasza:
Ja és a legújabb BIOS van fent?
8/15 A kérdező kommentje:
kezdtem terhelni és a terhelésre kezdett felmenni 2.5-re :) szerintem üresjáratba nem dolgoz annyit és azért van
2012. júl. 11. 19:11
9/15 A kérdező kommentje:
szerintem :P
2012. júl. 11. 19:11
10/15 anonim válasza:
Most nem mondod komolyan, hogy te eddig csak üres járatban nézted? Ez volt a leges legelső mondatom hogy üresjáratban nem is fog felmenni...
Ááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!