Miért szidja mindenki a windows vistat?
Figyelt kérdés
mindenki csak szidja minden kérdésnél még olyanok is akik nemis használták még. nekem rendbe van vele a közepes gépem játszok ,zene ,filmnézès . minden komi azirják hogx egy kalap sz*r2012. júl. 11. 14:23
11/16 anonim válasza:
Az miért is egy OS hibája, ha egyesek bambák feltenni/karbantartani?
12/16 anonim válasza:
Vistát használ, meg internet explorelt
13/16 anonim válasza:
Igen vistát használo és internet explorert 8 ast ? Nekem nincs bajom a vistával te meg olyan képet adsz ahol az ember fogja a fejét hát használd te a win 7 et vagy xp t mindenkinek a maga dolga mit használ jó a vista jobb mit a win 7
14/16 anonim válasza:
Azért az erős hogy jobb mint a Win7...
De tényleg túl van lihegve ez a Vista utálat. Főleg hogy általában olyanok mondogatják akik nem is használták soha, vagy csak valami ősöreg gépre akarták feltenni amin persze lassú volt, és indul a szarozás...
SP2-vel jó az, XP-től sokkal jobb.
15/16 anonim válasza:
14es válaszadó teljesen igazad van. Régi gépre amin gyenge processzor van kevés ram kicsi winyó azon persze hogy nem müködik a vista . Nekem 3 éves gépem vam 5200 processzor 2 gb ram 2 terra winyó müködik rendesen nincs a vistával semmi bajom. Például Bramac cserepet se lehet égy régi hátetejére felrakni ott is gerenda léc csere aztán jöhet Bramac cserép mert ha nem erös a tetöszerkezet beszakad mert nembirja azt a fajta cserepet, hasonlóképen van számitógépnél is ha nem erös a gép akkor hoyg birná a vustát például egy szar pentium 2 - 3 - 4 es ? Új gép nekem is 3 éves és birja
16/16 anonim válasza:
Mert egy hasznavehetetlen szarság, azért. Az XP ezerszer jobb és stabilabb, a Vista egy selejtes gány munka. Ahelyett hogy ezt javítgatták volna ,rögtön áttértek a Windows 7-re, most pedig a 8-ra, ami még rosszabb lesz, még a Vistánál is. Kb. mintha egy autószerelő csak félig rakná össze az autókat oszt tessék, menjél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!