mindenki csak szidja minden kérdésnél még olyanok is akik nemis használták még. nekem rendbe van vele a közepes gépem játszok ,zene ,filmnézès . minden komi azirják hogx egy kalap sz*r
A Windows Vista egyáltalán nem rossz rendszer! Vannak néhány tipikus hibája mint pl.: a kompatibilitás, de attól függetlenül nem rossz és főleg nem "kalap sz*r"
2012. júl. 11. 14:30
2/16 anonim válasza:
w7 jobb és kb már mindenkinek azért van és ugymond az régebbi és már sz*rozák egyből xp-vel is ez van sztem a w7 is igy jár majd ősszel amikor kijön a w8...
2012. júl. 11. 14:33
3/16 anonim válasza:
:D
kompatibilitás windows 7 nél is probléma
hát vista alapjai nem olyan jók mint windows 7 nek
amugy elehet vele leni de ha nem eredeti vistád van akor szerintem nyugodtan lelehet váltani windows 7 re mert jobbnak mondható
de észrevehtö különbség átlagos használat melett nem lesz
2012. júl. 11. 14:35
4/16 anonim válasza:
A vista amikor kijött voltak vele gondok, de ezeket szerintem meg találod cikkek formáiban is a neten. A service pakkok után már egy teljesen normális OS lett, jól használható. Amiért most nem ajánlják az inkább az, hogy minimálissal kevesebb az igénye mint a win 7-nek, tehát amin ment a vista ott a 7 is, és az tagadhatatlan, hogy a 7 kiforrottabb rendszer.
2012. júl. 11. 14:37
5/16 anonim válasza:
Gond az hogy akár milyen "jó" is nem lesz hozájuk támogatás mármint driver
már nagyjából bármi megjelenik
kiadnak egy windows 7 64 bit drivert
a töbire meg várhatasz kitudja menyit
xp már rég elvan felejtve támogatotság terén de régi gépekre nagyon mást nemtudsz teni (persze azokhoz meg csak xp driver van vista sincs lehet)
még windows 7 nek szakik azt mondták sok éves támogatási ideje lesz még (vistának nemtudom menyi lesz anyi biztos nem mint 7 nek)
és ez a windows frisitésekre vonatkozik
hogy gyártók drivereket ki fognak e adni rá az nem biztos
2012. júl. 11. 14:38
6/16 anonim válasza:
A Microsoft úgy nyilatkozott amikor kijött a win7 hogy "Ilyennek kellet volna lennie a Vistának". És ha megnézed a 2 rendszer közti különbséget akkor szembetűnő, hogy nem úgy sikerült a Vista mint ahogy kellet volna. Illetve nagyon optimalizálatlan volt és zabálta a ramot, ezért sokan nem is álltak át XP-ről, csak azok akiknek valamiért fontos volt a DX10 és elég erős vas volt a rendszer alatt (értsd többnyire grafb*zi játékosok)
2012. júl. 11. 14:40
7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat mindenkinek ment a zöld:)
2012. júl. 11. 14:48
8/16 anonim válasza:
próbáld ki, majd utána a win7 v. 8-at és megtudod
2012. júl. 11. 14:48
9/16 anonim válasza:
A Vista-nak elég rossz volt a támogatása amikor kijött, sok hardverhez nem volt driver, a gépigénye is magas volt az akkori gépekhez képest, meg voltak gyermekbetegségei is.
De ahogy telt az idő, kijött hozzá az SP1, SP2, jöttek driverek, meg a gépek is erősödtek, egész korrekt rendszer lett az. Én is használtam régebben az SP2-es verzióját egy Pentium Dual Core E5200 + 2GB RAM + HD4830 gépen, és teljesen jó volt, semmi bajom nem volt vele.
2012. júl. 11. 14:59
10/16 anonim válasza:
9 es nekem is pont ugyanilyen gépem van mint need csak a winchester 500 gb os volt benne most let bele téve 2 terrás . Én az elején kb 2 hónapig használtam xp t de két hónap után nem állt le újraindult utána egy ismerös feltete a win 7 enterpise t de az se volt jó azon is csak játszotam mint az xp n és mhelyt internetet kapot a gép a win 7 nemvolt hajlandó nálam müködni szervibe igen de az nekem ne jó ha otthon befagyot leállt. Azóta vistát használokók kb 9 hónapja és a vista sokkal jobb az xp nél és a win 7 nél is müködik rendesen csak az internet explorer 7 et kell törölni belöle és az internet explorer 8 at felteni mert a es explorer rel leáll a net a 8 cal nem . vista nyert jó hüséges operációs rendszer lehet persze ha nem basszák el a telepitését
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!