PC-ről hogyan tudok a legegyszerűbb módon adatokat (filmek, mappák stb. ) átrakni Xbox360 külső merevlemezére?
Figyelt kérdés
Ezeket a fájlokat nem használnám csak átmenetileg tárolnám rajta! Találtam egy kábelt amit az Xboxhoz adtak, ezt be tudtam dugni az Xbox hátuljába és a gépbe is de valamiért nem jön létre a kapcsolat.2012. júl. 10. 15:25
1/2 anonim válasza:
Akkor nézd meg az összes USB meghajtóba! Dugd bele az összesbe és majd kiderül melyik ismeri fel.
2/2 anonim válasza:
Szerintem, ha az egyik usb nem látja, akkor a többi sem fogja. nekem is ez a gondom, aki tudja, hogy kell usb-vel adatokat pakolni az xbox hdd-re légyszi válaszoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!