Intel Core2quad q6600-tól melyikek az erősebb procik?
Kicsit félre értettél. Nálam ez csapta ki a biztosítékot:" Szerintetek melyik AMD veri meg ? :)"
Persze én nem mondom azt, hogy rossz az intel, amiről most írok gép abba is egy i5 2500K látja el a CPU-nak járó feladatot. Egyik gyártó se rossz, mindig azt kell venni ami jobban megéri. Csak azt szűrtem le a gondolatmenetedből, hogy szerinted az AMD CSAK rossz. Ez így nem igaz, felhasználás irány függő(de azért akad olyan szegmens ahol az AMD-nek van a nagyobb előnye).
A video render más szempont, oda a legtöbb esetben a kevesebb, de erősebb agy jól jön, nem csoda, hogy jobban teljesít egy i5 2500K mint egy FX-6100, bár még ez az összehasonlítás se fer, hisz az i5 2500K árán már FX-8150 van, ami lehet fogná is.
Persze ha te olyat használsz ahova az jobb, akkor természetesen azt kell venni, (csak ezt az elején nem mondtad), szóval bocs a kicsi "letámadásért".
Amúgy ha már i5 2500K. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, volt alkalmam i7 2600-at is próbálni, ahol én használom nem volt számottevő a különbség. tuningba is jó, jó hűtés és megfelelő lappal(izmosabb VRM-el szerelt P67/Z68/Z77-es lap) rendesen túlhúzható(na jó ez azért erősen modell függő is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!