Megéri super gamer laptopott venni, menyiért?
Köszönöm a válaszokat.
Nos igen a kérdés kiírásakor valóban kapkodtam és nem is figyeltem oda a helyesírás szabályaira illetve azoknak a betartására, mentségemre szóljon hogy jelenleg nem a saját gépemnél tevékenykedem és az itteni laptop billentyűzetétől eléggé elszokott a kezem már. Az 1. válaszolónak annyit mondanék még hogyha legközelebb ilyen tüske lesz a szemedben nem olyan biztos hogy azt feltétlenül szóvá is kell tenni, merthogy ha idiótákba botlasz akkor legyőznek a rutinjukkal, egy másik lehetőség pedig hogy egy gondterhelt ember írja ki a kérdést és az a legkisebb problémája hogy helyesírási hibákat ejt. Ilyenkor gondolom te is jobban örülnél a válasznak mintsem egy kioktató szövegnek. Megjegyezném hogy én abszolút nem húztam magamat fel ezen csak mondom. Na viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!