Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó ez a laptop? Dell megbízható?

Jó ez a laptop? Dell megbízható?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 9. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól mutat az i7 mellett az a trágya GPU. Én nem fizetném ki a felárat az íhét miatt, az biztos, mert semmi értelme így.
2012. júl. 9. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nyilván laptopot nem játékra találták ki azért van mellette gyengébb vga. Ismerősöm DELL laptopja könnyen melegedik, van hogy kikapcsol emiatt.. Én ezért nem vennék dell-t, habár nem néztem utána, más véleményeket nem hallottam róla.
2012. júl. 9. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Speciel ebben a szériában nem vagyok jártas, értsd nem ismerem a műanyag házas gépeiket, de abban biztos lehetsz, hogy a DELL megbízható márka.

Inspiron 14Z-t például merem ajánlani, épp készülök venni egyet, ha minden jól megy.

Alu ház, Core i5, 6GB DDR3,

legmelegebb pontja 26°C filmnézés után!!!

2012. júl. 9. 22:32
 4/8 A kérdező kommentje:

hallottam róla h melegszik!

de szerintem egy ilyen megoldja ezt a problémát!

[link]

az érdekelne igazából, h hardveresen jó ez a gép?

2012. júl. 9. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen a barátom is pont ilyet vett, és azzal tényleg jó.

Igen jó, ha nem akarsz rajta játszani komolyabb játékokkal.

2012. júl. 10. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
de akkor mi az istennek oda az az i7? munkára használod? ha arra használnád, akkor nem itt kérdeznéd, hogy milyen ez a laptop...
2012. júl. 10. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:
youtube-on gameplay vidibe gta4el tolják, de nekem nem játékra kell
2012. júl. 10. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
tudom hogy mindenkinek hatalmas igényei vannak a laptopok terén, de a dellekkel semmi baj az ég világon, a legnormálisabb kínálatuk van és a garancia is a legjobb rájuk. i3-i7ig volt a kezemben minden, minik meg más szériák is, habár jobban melegszik mint másoktól megszoktuk semmiben nem korlátoz, és nem okoz problémát sem. általános használatra mondjuk egy i5ös n5010 is sok, játékra pedig elegendő.
2012. júl. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!