Olvastam neten hogy lehet tuningólni/húzatni az órajaleket . Ezt hol tudnám megcsinállni ?? progival vagy valami szervítbe kell bevinni??Esetleg szétszedni a gépet?
Ha progival lehet linkeljetek és lécci írjátok már le hogy hogy kell csinállni mert még nem csináltam ilyet. köszi
#pc;game;játék;tuning;gép;számítógép;húzás
2012. júl. 9. 13:04
1/8 anonim válasza:
Mit akarsz te ezen húzni? Egyébként "tuningolni". Bőven elvisz mindent, nem tudom, hogy szaktudás nélkül mit akarsz erőlködni.
2012. júl. 9. 13:13
2/8 anonim válasza:
CoreTemp - hőmérő
AMD Overdrive - cpu tuning
PC Mark - teszteléshez
Ha terhelés alatt nem megy 70 fok fölé, akkor picit állítgathasz a dolgokon.
2012. júl. 9. 13:15
3/8 Panda Péter válasza:
lol, ne szoftverből tuningoljunk már. azt a BIOS-ból kell.
kérdező: ez így is nagyon jó kis gép, nem igazán szorul rá a tuningolásra.
2012. júl. 9. 13:16
4/8 Panda Péter válasza:
de ha mégis ragaszkodsz a dologhoz, akkor olvasgasd ezt a topikot, főleg az első hozzászólást: [link]
2012. júl. 9. 13:19
5/8 anonim válasza:
Winfos alól tuningolni olyan, mint egy kocsit menet közben szerelni...
2012. júl. 9. 13:28
6/8 anonim válasza:
Előzők: egész pontosan mi lesz a baj a "mozgó kocsival"? Nem ugyanazokat a biteket piszkálja?
2012. júl. 9. 13:53
7/8 Panda Péter válasza:
könnyen lehet hogy tuningolás közben a szoftver összecsinálja magát, így a júzer azt hiheti hogy elérte a hardver plafonját, holott az lehet bírna többet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!