Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap túlmelegedés?

Alaplap túlmelegedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most vettem egy Asrock Z77 PRO 3 alaplapot, és a hőmérséklet mérő az AUXTIN-nál 72-75fok körűl mér szinte minig, terheléssel és terhelés nélkűl is. Igazából nem is tudom hogy az AUXTIN mit jelől az alaplapon. Lehet hogy csak mérési hiba? Vagy ha nem akkor hogy tudnám megoldani? Köszi a válaszokat előre is!

2012. júl. 8. 23:00
 1/5 anonim válasza:
Azzal nem kell foglalkozni. A többi értéket nézd.
2012. júl. 8. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
A többi 40 fok körűl van. TMPIN3 45 fok körűl ez nagyobb terhelés alatt kicsit feljebb is megy. De am tudod mit jelent az AUXTIN? Engem nagyon zavar. :D
2012. júl. 8. 23:49
 3/5 anonim válasza:
nem sok értelmeset találsz róla a neten, még angolul se. Valamilyen ál-érzékelő. Használj másik progit a hőmérséklet mérésekre :)
2012. júl. 8. 23:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a segítséget. :)
2012. júl. 9. 00:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk fura is volt, mert olyanokat csinált hogy 73fok ról 1 mp alatt lement 42fok ra. :D Akkor egyenlőre nem foglalkozok vele.
2012. júl. 9. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!