A HD 7770 leverheti a 6850-t?
Vagy én vagyok a hülye, vagy az alábbi cikk alapján az új 28nm-es GPU jelentősen leverheti a régi, de erősebb konkurenciát.
prohardver.hu/hir/megujul_radeon_hd_7750_7770_amd.html
Mellékes infó: jelenleg a pcx.hu-n a Sapphire 7770 és az ugyancsak Sapphire 6850 egy árban van. Az itt található 7770 már az új, megnövelt órajelű kártya ? (cikk alapján!)
Az ár/teljesítménytől sincsen messze, hiszen van ahol lehagyja a 6850-et, pedíg egyárban van vele. Ha gép előtt leszek linkelem a kiszemelt darabot. Amúgy beírod a pcx.hu keresőbe hogy "7770" és rámesz a Sapphire változatra :)
De a másik kérdésre nem tudod a választ ? Ez a darab túlhajtott, vagy az újabb kiadású 1,1Ghz-es GPU van benne ?
Van egy kis gubanc, megtaláltam a Vapor-X kiadást is.
Eredetileg tervezett kártya: [link]
Vapor-X: [link]
A profin hűtött változat már 4 ezerrel drágább, megéri ennyit rászánni arra, hogy kapjak egy brutálisan kinéző, és egyben hatékony hűtést ? Ennek a változatnak az órajeleit is megemelték. Szerintem a teljesítmény miatt már alapból megérné, főleg ha ott az a szépség a tetején :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!