A HD 7770 leverheti a 6850-t?
Vagy én vagyok a hülye, vagy az alábbi cikk alapján az új 28nm-es GPU jelentősen leverheti a régi, de erősebb konkurenciát.
prohardver.hu/hir/megujul_radeon_hd_7750_7770_amd.html
Mellékes infó: jelenleg a pcx.hu-n a Sapphire 7770 és az ugyancsak Sapphire 6850 egy árban van. Az itt található 7770 már az új, megnövelt órajelű kártya ? (cikk alapján!)
A Cryengine 3-ban már most (sőt, kiadáskor!) leverte a 6850-et, de lehetséges hogy pár hónap múlva minden járékmotor alatt erősebb legyen nála ?
Már kezd egyértelmű lenni hogy 7770-et fogok venni, pedíg az eredetileg kiszemelt célpont a 6850 volt. A pcx-en található 7770 már az új, AMD által emelt órajelű GPU-val dolgozik, vagy csak a Sapphire piszkálta át az órajelét ?
Linkelek egy tesztet, itt televan grafikus tesztekkel minden oldal:
a teszt több oldalas, lapozz ! :D
Akkor ez az instabilitás megmarad :( Ha úgy nézem, akkor a mostani 5550-hez képest nagy haladás. Szeretem a sok egyforma számot xD
Közli azt valahol az AMD, hogy melyik játékokat mennyire fogja szeretni a kártya ? Jelenleg a Sniper Elite V2, Sirt Shutdown,
Akkor ez az instabilitás megmarad :( Ha úgy nézem, akkor a mostani 5550-hez képest nagy haladás. Szeretem a sok egyforma számot xD
Közli azt valahol az AMD, hogy melyik játékokat mennyire fogja szeretni a kártya ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!