Milyen videókártyát ajánlanátok játékra?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy "Asus ENGT240 1DB DDR3" vid.kártyám van, és jobbat szeretnék, lehetőleg 2 gigásat. Nem nagyon tudom az árakat, maximum 70.000 forintot adnék érte, de akkor már tényleg érje meg az árát. A válaszokat előre is köszönöm.2012. júl. 8. 07:24
1/27 anonim válasza:
HD 7850
de nem ártana processzorod és tápegységed pontos! márka, tipus, név, Watt -ja
2/27 anonim válasza:
A gigabájt alig ér ot valamit. Így nézd:
Grafikus órajel -> VGA RAM típus -> Memória mérete
3/27 A kérdező kommentje:
most egy "CORE i3 540" van, de le akarom cserélni min. "CORE i5 2500k" -ra. Ha prociból is van ajánlat az is jöhet. ;)
2012. júl. 8. 08:15
4/27 anonim válasza:
Minek 2 gigás? Full HD-nél nagyobb monitorod van?
5/27 A kérdező kommentje:
tudjátok mit, ink mondjátok melyik az a legjobb típus ami kijön kb 50-70k között és jobb mint a jelenlegi :D
2012. júl. 8. 08:25
7/27 A kérdező kommentje:
400 wattos, ha gyenge akkor abból olyan kellene ami olcsó
2012. júl. 8. 09:39
8/27 anonim válasza:
i5 2500K
ra csak ugy tudsz váltani hogy ha alaplapot is váltasz és a tuningra valók azok drágábak
mintha pl i5 sima 2500 at venél és egy H61 alaplapot
.
már rég leirtam elsö kérdésben a videokáryát
de most belinkeltek neked egyet ha te nemtudol webshopban rákeresni...
9/27 anonim válasza:
400W magában SEMMIT ne jelent
egy minöségi 400W elég hozá
de milyen tápegységed van?
MÁRKA, típus, név
10/27 anonim válasza:
Amugy ezt is már elsö válaszban leirtam hogy ird le... hát ilyent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!