Ajánlanátok nekem egy videókártyát?
Hali, szeretnék egy új videókártyát 10-20 ezer forint között. A 20 nekem most olyan felső határ lenne, igazából nem a legjobb kell, de valami olyan ami megéri az árát.
Kinéztem a GT630-at, de azt írták az nem nagyon éri meg az árát... nVidia-t szeretnék. Köszi a segítséget.
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 2048MB RAM
Alaplap: [link]
Táp egy Codegen 500W, tudom hogy nagyon gáz.. de 3,5éve simán megvagyok vele, és nem tervezem a lecserélését.
Tudom, hogy nem a legjobb, tervezek egy teljesen új gépet, de a vidikarimnak most kb. annyi, és abból kéne sürgősen egy. Köszi
Kinéztem magamnak ezt is: VTX3D Videókártya PCI-Ex16x ATI HD 6750 512MB DDR5
Nem tudom jó lenne e? Felbontásom egyébként 1280x1024, csak ez sehol nincs raktáron.
Másik egy ATI RadeonHD 4850
Inkább az első a 2. régi.
Rendben akkor kaphatok egy megerősítést? Ezt megvehetem? Mükszik jó minden? :DD
VTX3D Videókártya PCI-Ex16x ATI HD 6750 512MB DDR5
Köszönöm.
A jelenlegi videókártyám egy 8600GT nVidia 256MB, ami igazából tökéletesen futott, tegnapig.. Most sürgősen szeretnék kockulni, gondolom ennél azért jobb :D
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!