Ezen a laptopon lehet jól játszani?
Figyelt kérdés
Processzor típus:
Intel Core i7 3610QM
Memória 8GB
Vga NVIDIA Geforce GTX 660M 2gb
Felbontás 1366x768
Ezen mennének már szépen a játékok? gta4 menne fullon? és a többi játék?
2012. júl. 6. 22:29
1/10 anonim válasza:
Nem nem menne talán még a Counter Strike 1.6 de azis kb 4 FPS el akadozva -.-"
2/10 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem mert most vennék egy ilyet de nem tudom hogy mennyire menne szépen rajta a játékok-.-
2012. júl. 6. 22:31
3/10 anonim válasza:
Minek ilyeneket irni nem leszel tőle nagyobb, inkább égeted magad hogy ilyen kérdéseket teszel fel, ird be Googleba hogy pl Battlefield 3 gépigény kidob egy oldalt beirod a géped adatait és kikeresed a játékot és alul kiirja hogy viszi vagy nem
4/10 anonim válasza:
Minek veszed meg ember komolyan inkább töltsd le! :D www.th.ep.ira.te..ba.y.s.e pontok nélkül nemengedi ez a sz@r oldal
5/10 A kérdező kommentje:
érdekes arc vagy.
2012. júl. 6. 22:32
7/10 anonim válasza:
Mert már szokásom hogy 9 évesek tesznek ki hülyeségből iylet de látom hogy nemvagy tizenéves csak ha nemlátom az okot akkor a szokásos duma amit irok, de am csak tippek inkább töltsd le a Crackel változatokat minthogy pénzt dobj ki érte! :)
8/10 anonim válasza:
Hnk: vegyél vissza az arcodból, mert nagyon idegesítő vagy.
Mennének rajta a játékok, de nembiztos hogy fullon.Egy két csicsás dolgot majd ki kell offolni:)
9/10 A kérdező kommentje:
értem kösz : )
2012. júl. 6. 22:40
10/10 anonim válasza:
Egy ilyen laptop 250-300ezer minimum
és elégé új tipus tesztekben nagyon jól teljesített
szóval ekkora felbontáson mindent kell vinie
legfeljebb részleteséget kel álítgatni majd olyanoknál mint Witcher 2 pl
de valószinü az is High on menne kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!