Baj ha 50 fokos a vinyóm ekkora melegben?
Figyelt kérdés
Van egy seagate barracauda 7200.12 es vinyom ami elvileg és gyakorlatilag is 35 fok körül tud teljesíteni de ebben a baromi nagy hőségben 50 fok körül jár.aggódjak?2012. júl. 6. 17:42
1/5 anonim válasza:
Hát meghalni még ne mfog, de nem is éppen jó, 40 körül jobb lenne.
Tegyél elé egy házhűtő ventit. Nekem is van egy 500GB-os Seagate 7200.12-m, egy 9 cm-es 1100RPM venti van előtte, és 41 fok, úgy hogy 31 fok van a szobában.
2/5 MaXXeGee válasza:
Vagy akár kapni kifejezetten merevlemez hűtőt is:)
3/5 anonim válasza:
Csak azért szeretem jobban a házhűtőt, mert az legalább a házba is fúj egy kis friss levegőt, nem csak a vinyót hűti. De ha csak a vinyót kell hűteni akkor tényleg jó egy sima HDD hűtő is.
4/5 MaXXeGee válasza:
Én sem azt mondtam, hogy amit írtál, az hibás, csak kiegészítettem, más alternatívával (is) :)
5/5 anonim válasza:
Értem én, csak megindokoltam miért ajánlottam inkább azt, amit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!