Pabiii kérdése:
Ez már nagyon gáz. Bővebben lent Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy volt anno egy vinyóm meghalt. Vettünk egy újat Western Digital SATA 500GB elég drága volt, na nem is ez a lényeg.. másfél év múlva ez is meghalt. Visszavittük, vissza is vették kaptam cserébe egy másikat, amíg azt ki nem cserélik. 4 hónapja cserélik a vinyómat.... de most már ez a csere vinyó is kezdi megadni magát. Régóta használom már a HD Sentinelt, mert ezzel figyelem a vinyót és ennek az újnak is már leesett a kondíciója 13%-ra... Egy lefagyás után történt ez, elindítottam egy elég kis minőségű játékot és már az is laggolni kezdet ahoz képest régen is játszottam már vele, és a végén le is fagyott, újra akartam indítani a gépet és már nem indult újra, hanem újra kellett rakni a windows-t akkor láttam, hogy a kondíció leesett. Azóta tiszta sz*r lassú minden. Az lenne a kérdésem végülis a "kis" előélet után, hogy mi okozza a vinyóimnak ezt a "meghalást"? Szerintem más van itt mint a vinyók baja... Milyen másik hardver okozhatja a halálukat? [Alaplap? esetleg tápegység? máshoz nem nagyon van köze.... Előre is köszönöm a válaszokat! És értelmes válaszokat szeretnék!!2012. júl. 4. 09:23
11/12 anonim válasza:
:D
Ez olyan mintha fos után szarba ugrottál volna..
Ez se megbízható tápegység. FSP, Chieftec ezek a legolcsóbb, jó minőségű tápegységek, nem tudod visszavinni esetleg a mostanit? És kellene venned MINIMUM egy FSP FSP350-60APN tápegységet.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok rá áldozni már pénzt, mert amúgy is szar... Nem is akarom fejleszteni mivel nem játszok, nem csinálok semmi terhelőt a gépen... csak netezek, filmezek, zenét hallgatok meg néha PhotoShopot használom. Nemsokára venni akarok egy NoteBook-ot amin ugyanezeket meg tudom tenni és legalább új, és normálisabb valamint erősebb is mint ez az asztali...
2012. júl. 20. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!