Hogyan tudom az anti-aliasingot állítani az AMD videókártyán?
Figyelt kérdés
AMD Vision Center legújabb verziója van, a videókártyám AMD Radeon HD 64502012. júl. 2. 13:54
2/7 Panda Péter válasza:
hát... nem bántásból mondom, de egy 6450-en leginkább sehogy se akarjad az AA-t.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
#2: Nem szuperszámítógép kell nekem :D
2012. júl. 2. 14:06
4/7 anonim válasza:
"hát... nem bántásból mondom, de egy 6450-en leginkább sehogy se akarjad az AA-t"
És ha esetleg régi játékot játszik? Egy CS-t vagy hasonló színvonalú dolgot röhögve elvisz még AA-val is.
5/7 anonim válasza:
Panda ara célzot hogy kapcsold ki ezt a beálitást mivel nem igazán birja vga
de atól füg mire kel
ere viszomt máŕ válszt adtak hol kel álitanod
6/7 anonim válasza:
Igen ere gondoltam pl
de anyira nagy értelme nincs régi játékoknál
még 24x szeres analizálásal is elég kockásak... :p
7/7 A kérdező kommentje:
World of Tanks megy egyéni beállítással, anti-aliasingal, utólagos feldolgozással, 4x vonalsimítással és majdnem minden grafikai kidolgozás maximumon: 31 fps
Crusaders thy Kingdom maximális grafikai beállításokkal: 21 fps
Counter Strike: viCZes xD
2012. júl. 2. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!