Ezt megérné megvenni?
Figyelt kérdés
Bevallom, egyáltalán nem értek hozzá. Ez egyáltalán laptop vagy netbook? CD-t tud olvasni? A sims 2 menne rajta? Ennyiért megérné megvenni? Kb. meddig használhatnám töltés nélkül?
Ne nézzetek hülyének, de tényleg gőzöm sincs ezekről a dolgokról.
2012. júl. 1. 09:57
1/7 anonim válasza:
Én biztos nem vennék semmit amiben Atom proci van, légyfing...
CD-t nem tud olvasni, mivel nincs benne optikai meghajtó.
2/7 anonim válasza:
Ez egy netbook.
Csatlakozom az előzőhöz!
3/7 anonim válasza:
Ezért én sem adnék ki ennyi pénzt! Ahogy az előttem szólók is írták ez egy Netbook.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 2. 18:56
6/7 anonim válasza:
Ez jó választás! A Lenovo Thinkpad gépek nagyon megbízhatóak! Viszont azt az 1GB Ramot érdemes volna 2Gbra bővíteni és azt még érdemes tudni, hogy a benne lévő integrált videokártya játékra alkalmatlan, de a Sims háromnak simán el kell futnia rajta. Egyébkén minden másra nagyon jó választás!
Sims 3 gépigény:
7/7 anonim válasza:
Nekem egy IBM T60-om van már 4 éve és semmi baja nincs! Az IBM-ek nagyon megbízhatóak!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!