Milyen fülhallgatót vegyek?
Én ezt a Denont tudom ajánlani. Esetleg egy Sennheisert. A Skullcandy füleseket viszont messzire kerüld el. A tesztek és a fórumozók szerint is csak túlárazott divattermékek. Az AKG fülesek sem túl jó választások. Fejhallgatókban jókat gyártanak, de a fülhallgatóik nem valami jók.
tyűűűűű...ez kicsit húzos árban van nekem :S
5000 ezek körül nézegettem Sennheisereket, agybadugós jobb lenne, kevésbé esik ki a fülemből, és jobban kizárja a háttérzajokat..tudsz mondani ilyet? :)
Ezek is agyba dugósak. :) Én is csak agyba dugós fülest használok. Azért ajánlottam ezeket, mert azt írtad, hogy 10ezer alatt legyen az ára. 5ezer környékén ezeket tudom ajánlani. A külföldi tesztekben jókat írtak róluk. A Sony fülesekről azt érdemes tudni, hogy állítólag a kábelük viszonylag hamar tönkremegy, de állítólag garanciaidőn belül ingyen kicserélik az egész fülest egy újra.
Amúgy általában a legtöbb embernek a Sony Philips és Sennheiser fülesek szoktak tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!