Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung La Fleur-höz milyen...

Samsung La Fleur-höz milyen fülhallgatót vegyek, ami nagyon jól szól?

Figyelt kérdés

A gyári nincs meg, és amit vettem, és próbáltam, nagyon halkan és gyengén szólnak benne.... Melyik a legjobb? Neked milyen van? Mennyibe kerül?

Köszi előre is :)

2012. ápr. 24. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gumiharangos(úgynevezett agybadugós) a legtutibb-erős és tiszta hang pincemély basszussal!

Már 1500 ft-tól kapható.

2012. ápr. 24. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem a gumiharangtól fog jobban szólni egy fülhallgató, ezt ne gondold.Hiába a gumiharang, ha egyszer nincs elég tág a frekvencia skála a magas a közép, és a mély hangoknak, vagy épp egyáltalán nincs is.

A legjobb ha veszel egy samsung-os csatlakozót aminek a végén van egy 3.5-es jack átalakító.Abba pedig vagy Sennheiser, vagy Skullcandy fülest vegyél, ezek baromi tisztán szólnak.Bár nem olcsó darabok, az tuti.

2012. ápr. 24. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Csatlakozóm van...ésvan egy Maxwell fülesem, sima,nem agybadugós...:/ pénteken készülök venni, de a Médiában láttam 3-ért Scullcandy-t vagy ez lehetetlen?:D
2012. ápr. 25. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges.Nekem is olyan van csak én az intersparban vettem 4000-ért. :D MEg van egy Sennheiserem is egy iPhone-ból.Azaz igazából a ház előtt találtam, nem kellett senkinek, nem is keresték, szóval megtartottam, mert hibátlan darab.És nem is olcsó.

Szóval a lényeg az, hogy lehetséges ezért az árért, baromi jól szól és baromi erős a basszusa annak a fülesnek.És agybadugós is.

2012. ápr. 25. 15:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hogy írtál! Nekem volt egy nagyon jó fülesem, de szinte ismeretlen márka volt, életemben nem láttam addig, nem is emlékszem már rá... :( pedig nem isvolt agybadugós...:D 6 ezer forint volt XD -.-'
2012. ápr. 25. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
A Beats Tour szól a legjobban.
2013. jan. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!