Mennyi a proci ideális hőmérséklete?
Figyelt kérdés
Nekem általában 40-50C-fok körül van.Mikortol veszélyes?2009. júl. 8. 21:38
1/10 anonim válasza:
Amúgy nekem is 40-45 fok között van kb ez teljesen normális!
2/10 anonim válasza:
Nekem is kb annyi.
Nyugodj meg, mert ha nagyon felmegy akkor úgy is kikapcsol magától a gép.
3/10 anonim válasza:
Nekem 3,2 Ghz a procim es vizhutesel 25-40 C fok az atlag, 40c fok is csak neha maszik fel mikor vmi jatszok, de nincs igazad h ha tulmelegszik a proci akkor a gep nem kapcsol ki magatol, mert ha tulmelegszik a proci akkor elsore kezd fustologni, es rea 10-30 masodpercre leeg az egesz processzor, es ezt tapasztalatbol mondom, igy ment tonkre egy 2magos 4200 MHz procim, de ha mar fustol a proci akkor nem lehet mar megmenteni,mert lehet h a foglalatja is megolvadt, es mehet a kukaba az egesz alaplappal egyut
4/10 anonim válasza:
az enyém is kikapcsol ha túlmelegszik.az enyém 52 foknál kapcsol ki.de csináltattam egy keretet a gépnek,azon van,jól szellőzik,nem melegszik 35 foknál jobban.szabad legyen a gép alja.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindemkinek!!!!!!!!!!
2009. júl. 9. 09:10
7/10 anonim válasza:
Egyébként a proci hőmérséklete típusonként (a magtól függően) változó. Pl. egy Intel Celereon D (Prescott magos) átlagos hőmérseklete 60-70 fok között van , de terhelve elérheti a 80-at is.
Egyes alaplapokban van processzor túlmelegedés védelem is.
A 40-50C fok tényleg jó értéknek számít.
8/10 anonim válasza:
tipusonként változó, nekem 40-60 között van. 100 foknál már kikapcsolt, de semmi baja nem történt!
9/10 anonim válasza:
Nekem egy AMD FX 6100 X6 3.3 GGH és játéknál 40-45 fok
alapból 27 nem gyári hűtőm van hanem Cooler Master hyper tx 3 EVO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!