Mennyi az ideális hőmérséklete?
Proci: -alapállapot 28°C
-játék közben 50°C
VGA: -alapállapot 37°C
-játék közben 72°C
HDD: -alapállapot 30°C
-játék közben 34°C
Ez így jó?
Szerintetek nemsok játék közben a vidikarinak a hőmérséklete???
vasfüggő, az enyém néha alapjáraton is felugrik annyira, de 85-ig bírja rinyálás nélkül...
Amúgy szerintem jó érékek, a játék közbeni melegedésen segíz, ha lekapod a gép oldalát, vannak különböző házi hűtési praktikák. Ha noti (mivel nem írtad, mi), akkor a notihűtő nem segít rajta, meg más se nagyon, max újrapasztázás, ha már nem garis...
tegnap raktam össze(számítógép) :D
garis a proci, alaplap meg a táp.
vkari, winyó, ram nem garis.
a vidikari játék közben már felment 77°C-re is.
Ja és, a VGA mindig magasabb értéken van mint a proci, csak gondoltam jó ha ezt tudod, a házadba pár ventit tegyél be.
Előre ami befelé fújja a levegőt, hátra ami kifelé viszi.
Dehogynem károsodik! tartósan 80 °C felett deformálódnak a szilícium kristályok nagy frekvencián, és még tovább rontja a helyzetet, hogy hatalmas mértékben ingadozik a hőmérséklete!
Próbáld csak ki! márts forróvízbe műanyag lapot, majd gyorsan tedd be a mélyhűtőbe! ismételd meg párszor, és meglátod, a műanyag magától eltörik.
Ezért, minden gépből először a videókártyát szokás kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!