Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat a WoW?

Miért szaggat a WoW?

Figyelt kérdés
Nemrég újítottam flea gépem egy kicsit: 4GB DDR3 1333MHz RAM, Intel Celeron D 351 4,2GHz proci, Gigabyte HD5450 1GB videokártya és 160 Gb-os Hitachi merevlemez van benne. Maxon ha egyedül vagyok illetve kevés a játékos akkor 30 Fps körül megy, ha viszont vmelyik városba bemegyek, akkor lecsökken felére és minden egyes "fordulásnál" beakad a kép és elkezd szaggatani, majd abbahagyja. Raideken általában játszani nem tudok mert kb 3Fps-t produkál a gép. Tudom, hogy nem egy erőmű a gép, de régen ugyanezt a procit, merevlemezt, és egy GeForce 7600GS AGP-s!!! videokártyát használtam 1,5 GB DDR1-es RAM-al, és 50-60 FPS-t simán hozott a gép. Mi lehet a probléma? (Eredeti szervereken játszom)

2012. jún. 29. 12:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldódott a probléma. XFire miatt szaggatott az egész, amint kiléptem duplájára vagy triplájára emelkedett az FPS, most kb 50-60FPS átlagosan.
2012. júl. 3. 15:42
 12/12 anonim válasza:
Én 15 fps-sel (úgy hogy egyedül vagyok) 2373-ra felvittem 2v2-t :p
2012. júl. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!