Ma frissíteni akart a catalyst-em, de 206 kb-nál megakadt. Honnan szedjem le? (többi lent)
a hivatalos oldalon kitöltöttem a dolgokat, és kilökte h nekem a 12.4-es verzió kell a 6870-esemre és ez 150 Mb...
mellette volt egy olyan h Hydravision package ami ugyanúgy 12.4-es catalyst, de nem tudom h az miért csak 24 Mb..
melyiket szedjem le? mi a különbség?
el tudom indítani valahogy vezérlőpultból is a frissítést?úgy h ne kelljen hozzá a hivatalos oldalon keresgélni?
nehogy elrontsak vmit...
Catalyst Control center bal oldalt a menüből az "information"-t választod és ott van a "Software update"
Amúgy a nagypapámnak volt egy jó mondása, pedig csak egy szerelő volt.
"Ha valami nem romlott el, azt ne javítsd"
hát az igaz...de attól h nem romlott el, attól azt frissítenem kell...de kezben meglett és megtörtént a frissítés...
amugy a kérdésem arra is irányult h mi a különbség a sima driver és a hydravision package között.
pc_platinium:
köszönöm a gyors, és hasznos választ!legközelebb is nagyon számítanék a segítségedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!