Melyik az erősebb az Intel Pentium G620 2,60GHz s1155 vagy az AMD Athlon II X2 250 3GHz AM3?
Figyelt kérdés
ez az amd-s procim van most és azt az inteleset néztem ki... és nemtudom hogy erősebb valamennyivel vagy gyengébb esetleg kb ugyan olyan erősek?... nem nagyon értek a hardweres részletekhez...:S a válszokat előre is köszönöm...2012. jún. 27. 20:28
11/18 anonim válasza:
Egy jó ideje már semmi baj az ASRock lapokkal, az utóbbi években jön fel a minősége mint a talajvíz. Régebben tényleg nem volt egy csúcs márka, de ezt már kinőtte.
12/18 anonim válasza:
Ha végképp nem bízol az ASRock-ban, akkor lehet ez a lap is:
De szerintem semmi baj vele.
Amúgy a VGA és a HDD milyen?
13/18 A kérdező kommentje:
a VGA-m ATI Radeon HD 4650 1 GB GDDR2
2012. jún. 27. 21:30
14/18 A kérdező kommentje:
Asrock N61P-S alaplapom füstölt el.. néhány darabját a lábamből szedtem ki... :/ mostani gépemben Ascrock N68-S alaplap van... ezt félévvel később vettük... egy Samsung HD501LJ és egy Samsung HD322HJ merevlemezem van...
2012. jún. 27. 21:34
15/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy azért halt meg az a lap mert szar tápra volt kötve? Nem hallottam még ilyenről, pedig hallok dolgokat. De ha így is lenne, attól hogy nálad meghalt egy darab, ezzel nem kell leírni egy egész márkát, másikkal is előfordulhatna.
Az a VGA amúgy nem túl acélos, főleg hogy DDR2-es. Az újabb játékok megeszik reggelire, sokra nem mész vele. Általános használatra mondjuk bőven jó, de arra még a prociban lévő IGP is jó.
16/18 A kérdező kommentje:
az egész úgy kezdődött hogy időnként vágott egy kékhgalált de csak Win7 és Vista alatt xpvel semmi baja nem volt... és egyszer mikor benyomtam durrant egyet és vége... két-három ilyen 1x1 milis darab repült ki belőle és elkezdett füstölni...
2012. jún. 28. 14:23
17/18 A kérdező kommentje:
a tápra visszatérve nemtudom hogy baj van e vele... mert az után kezte a kékhalálozást hogy néhányszor volt ojan hogy elment az áram majd egyből vissza is jött pár másodperc alatt többször is majd levágta az automatát de nem egyből...
2012. jún. 28. 14:25
18/18 A kérdező kommentje:
én erre gondolok hogy ez lehetett a baja...
2012. jún. 28. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!