Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyivel jobb egy Intel...

Mennyivel jobb egy Intel Pentium 4 3. 0GHz-es CPU, mint egy AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Kategóriákkal jobb. Mivel kb. 4-5 éves platformról van, akkoriban Intel P4 prociknál Prescott magosak voltak a 2,8-as 3,0-es procik amelyek rendkívül stabilak és megbízhatóak voltak. Nekem személy szerint ma napig megvan a P4-es 2,8-as konfigom és napi használatban van 2. gépként. Tökéletes. AMD Athlon kisebb órajel, nagyobb fokú érzékenység, nagyobb áramigény, melegedés. Inkább ma vennék AMD mint akkor amikor ezek az Athlonok voltak újak.
2012. ápr. 16. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Lóf*szt volt nagyobb áramigény meg melegedés, az meg külön nevetséges, hogy a Prescottal szemben hozod ezt fel, amikor pont a Prescott az egyik legnagyobb fogyasztású és legnagyobb hőleadású szemét, amit valaha gyártottak.
2012. ápr. 16. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
fogadjunk AMD-s vagy :)
2012. ápr. 16. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy volt Prescottom és Thoroughbredem is. A Prescottnak jó szokása volt 70 fokosnak lenni alapból, terheletlenül, a száz watt fölötti tdp-t meg nem is említem.
2012. ápr. 16. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező válaszára a válasz akkor is az, hogy az Intel Pentium 4 3,0 GHz CPU sokkal jobb mint az említett Athlon! 70 fok ide 70 fok oda.
2012. ápr. 16. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
hát az intel azért jobb mert 1,1ghz vel nagyobb de tényleg nagyon melegszik nekem is volt 90C ra is felment terhelés alatt viszont athlon xp az ilyen 60C körül volt MAX!! és tuningoltam is athlon xp-t elég jól bírja.Am az AMD leverte egymagosba az intelt ezerrel főleg az ilyen prescottosokat persze nem azt mondom,hogy ez jobb proci mert ez gyengébb az órajel miatt is de a sima athlon meg vannak olyan sempronok amik verik játékban az intelt láttam videót is tesztet is.A hőfokkal kapcsolatba meg tapasztaltam is de azt már leírtam...
2012. ápr. 17. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Intel Pentium 4 3. 0GHz-es CPU mérföldekkel jobb!
2012. máj. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!