Erről a konfigról vélemény?
sajnos nincs nagyon rá több pénzem, egy phenom x4-en gondolkodtam még, cirka 27ezer, de megéri? amennyivel több mint az athlon annyival nem hoz több lejesítményt. tehát a konfig:
Tápot tényleg kukázd, helyette ha olcsón kell FSP 400APN, picit drágábban Chiftec CTG-400. RAmnál most tényleg elég lenne 4 giga 1 modulba, majd ha kell vehetsz pluszba 4 gigát.
Alaplapnak egy ASRock 960GM-GS3 FX-et vegyél, abba még 4 modulos FX is mehet majd, és ugyanúgy támogatja a core unlockot.
"Az i3 erősebb az AMD Phenom legerősebb procijánál, ami 6 magos"
Feladat függő.
"i3-2100 viszont 2 magos és 4 szálon fut (olyan mint ha 4 magja lenne)"
Nem, nem olyan.
Én így venném:
Asrock 960GM-GS3 FX
AMD Phenom II X4 965
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
MSI HD6850 1GB DDR5
FSP FSP400-60APN
Összesen: 87,287 Ft
De ha ez drága, akkor így is jó:
Asrock 960GM-GS3 FX
AMD Athlon II X3 450
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
MSI HD6850 1GB DDR5
FSP FSP400-60APN
Összesen: 78,156 Ft
www.pcx.hu
köszönöm a válaszokat!
Muñez Fernandez:
én bennem is éppen ilyesmi körvonalazódott ki (most hogy kiokítottatok) bár én ezt a tápot néztem:
a procinál még mindig nem tudom mi legyen. nem akarok óriás felbontásban meg full full grafon játszani, csak a két év múlva megjelenő játékot is inditsa el 25 fps-el. ha jól tudom a phenom kb 10-15 %-ot ad rá az athlon-ra.
Na ez a Chieftec most ennyiért nagyon jó vétel.
Mondom, ha képes vagy rá szánni többet, akkor mindenképp a Phenomot vedd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!