Erről a konfigról vélemény?
sajnos nincs nagyon rá több pénzem, egy phenom x4-en gondolkodtam még, cirka 27ezer, de megéri? amennyivel több mint az athlon annyival nem hoz több lejesítményt. tehát a konfig:
Minek neked 8GB RAM? vegyél csak 4GB-ot, ezen spórolsz
A spórolt pénzedből amit a RAMon sporoltál válassz normális tápot (FSP Hexa 400 vagy 500 W, ha Chieftek akkor CTG 450W vagy 500W)
Ez a proci belemegyek az alaplapba? Ebben nem vagyok biztos. Mellesleg ha AMD proci inkább Phenom II.
persze ez a legjobb phenom, ennél olcsobb is lehet elég neked.
Szerintem Intel Core i3-2100 -at vegyél AMD Phenom x4 helyett.
i3-2100 29-30 ezer körül van.
Az i3 erősebb az AMD Phenom legerősebb procijánál, ami 6 magos ... i3-2100 viszont 2 magos és 4 szálon fut (olyan mint ha 4 magja lenne)
Ha nem hiszed el, itt 1 PC teszt
(Vedd figyelembe azt is, hogy: Highter is better (magasabb a jobb) és Lower is better (alacsonyabb a jobb)
Értem, csak írtad, hogy phenomon is gondolkodsz.
Egyébként nem drágább az 1155-ös alaplap.
10-13 ezerért már lehet kapni.
"Az i3 erősebb az AMD Phenom legerősebb procijánál, ami 6 magos ... i3-2100 viszont 2 magos és 4 szálon fut (olyan mint ha 4 magja lenne)"
Elmondom neked hogy a HT kb. szart se ér játékoknál:) A HT közelébe nem ér a fizikai magnak. Ja és az hogy erősebb a 6 magos phenomnál... Attól függ. Olyan program ami csak 2 magot igényel, ott az i3 jobb, de játékra inkább egy 4 magos Phenomot vennék, mint egy i3-mat, és a Phenomot jó esetben lehet tuningolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!