Hogyan vigyek át adatot?
az a helyzet hogy most (ne nevessetek ki) 30 Gb-s hdd van a gépemben s halál lassú régen volt benne 80-as s az jó volt gondolom emmiatt ilyen lassú. Szóval az lenne a gond h fontosak az adatok és tennék új 100 Gb-s HDD-t de minden ugyanúgy kellene mint a 30-asban van/volt.
Hogyan hozzam létre ugyanazt az állapotot a másik HDD-n?
valójában ezek a válaszok nem nekem kellettek hanem majd leírom egy számítástechnikus barátomnak s megcsinálja ingyen
ami meg a gépet illeti én is egy 98-assal keztem 70 mb-ram 2+2 gb hdd ilyesmi épp most próbálok bele életet lehelni mert azis gyorsabb mint amiről most írok meg kísérletezéshez kell
Rakd be mind a kettőt a gépbe és másold át az egyikről a másikra.
Nem tudom ez jó megoldás-e. Mi van a rejtett rendszermappákkal? Ha nem jeleníted meg akkor nem is fogod tudni átmásulni. Működő Windowst mivel másolsz egy másik HDD-re?
Addig rendben van a dolog, hogy rakd be mind a kettőt. Ezután használj egy bootolható CD-t amin mondjuk a Hiren's boot CD van rajta. Indítsd erről a stámítógépet és futtasd a rajta lévő programok közül azt amelyik HDD-t tud tükrözni egyikről a másikra. Egyébként bármilyen HDD BackUp program jó ami indítható CD-ről, úgy hogy a Windows közben nem fut.
Programok :
Paragon Software Drive Backup 9.0
Acronis True Image Home 2012
EASEUS Partition Master Home Edition
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!