Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kompatibilitási probléma PC...

Kompatibilitási probléma PC konfignál?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. másfél éve raktam össze egy géped, de nagyon úgy néz ki, hogy nem sikerült a legjobban. A konfig:

Alaplap: Gigabyte GA-880GM-D2H

Processzor: AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3

Videókari: Gigabyte GV-R685D5-1GD (ATI Radeon HD6850)

RAM: Kingston DDR3 2GB 1333MHz CL9

Merevlemez: Samsung 1TB Sata2 5400rpm 32MB HD105SI

Windows 7 volt a gépen, de mindig megbolondult. Lassú volt, Google Chrome nem indult rajta, állandóan engedélyt kért az UAC az svchost.com futtatására, uTorrent-el akart nyomtatni, és hasonlók...

A kérdés tehát az lenne, hogy felmerülhet-e kompatibilitási probléma ebben az összeállításban, illetve ha igen, akkor mit kell benne cserélni?!

(Azt tudom, hogy a RAM kevés benne, de szerintem nem csak ez lehet a probléma.)

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. jún. 25. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kompatibilitási problémák vannak. Szerintem csak simán operációs rendszerrel van gond. Az meg hogy lassú, igen, mehetne bele még 2GB ram, meg a merevlemez 5400rpm miatt lehet lassúcska még. A ram mennyisége nem befolyásolja a fent említett hibákat.
2012. jún. 25. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy esetleg a proci nem tudja kihasználni a videókártyát, vagy nem kompatibilis vele. Ez nem lehetséges?
2012. jún. 25. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. A processzor tökéletesen elég a VGA-hoz. Olyan nincs hogy a processzor kompatibilis a VGA-val. Maximum hogy vagy a VGA , vagy a CPU nem kompatibilis az alaplappal. De ha valamelyik előfordulna , akkor el sem indulna a gép:)
2012. jún. 25. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben újraraknám a Windows7-et.
2012. jún. 25. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem egyszer raktam már újra (más-más változatokat), de mindig ugyan azok a "tünetek". Most XP van fent, ezzel eddig tökéletesen fut.
2012. jún. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!